
Moderator: Moderators
maistro schreef:Ok denk soms ook om het niet te gebruiken trekt me net teveel suiker uit de bult en tis niet gratis
maistro schreef:Ok denk soms ook om het niet te gebruiken trekt me net teveel suiker uit de bult en tis niet gratis
Suiker is voedingsbron voor de melkzuurbacteriën tijdens de fermentatie. Bij een goed geconserveerde kuil is er dan dus ook meer suiker omgezet in melkzuur.Jaap schreef:maistro schreef:Ok denk soms ook om het niet te gebruiken trekt me net teveel suiker uit de bult en tis niet gratis
Is er echt een groter verlies aan suiker bij een toevoegmiddel? Of juist bij een specifiek toevoegmiddel?
Hookwood Holsteins schreef:Suiker is voedingsbron voor de melkzuurbacteriën tijdens de fermentatie. Bij een goed geconserveerde kuil is er dan dus ook meer suiker omgezet in melkzuur.Jaap schreef:maistro schreef:Ok denk soms ook om het niet te gebruiken trekt me net teveel suiker uit de bult en tis niet gratis
Is er echt een groter verlies aan suiker bij een toevoegmiddel? Of juist bij een specifiek toevoegmiddel?
Verstuurd vanaf mijn G8441 met Tapatalk
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten