Belangrijk om te weten

Geef hier uw ervaringen met stieren uit de Internationale Fokkerijgids.

Belangrijk om te weten

Berichtdoor Sjaak » vr sep 14, 2007 13:45

De Internationale Fokkerijgids is een nieuw onderdeel op Veeteeltforum. Voor een plezierig gebruik is het handig om te weten dat:

- alleen als u geregistreerd bent als forumdeelnemer is het mogelijk om uw reactie te geven. Op de homepage van Veeteelt leest u hoe u zich kunt gratis kunt registreren.

- in tegenstelling tot op de andere onderdelen op het forum kunt u hier niet zelf een topic openen. Reden daarvoor is dat dit forumonderdeel direct gekoppeld is met de Internationale Fokkerijgids op de Veeteeltsite. Daardoor wordt van stieren die in de Internationale Fokkerijgids staan automatisch een topic aangemaakt binnen Veeteeltforum.

- om een stier in de lijst te vinden is het handig om gebruik te maken van de zoekfunctie van het forum. Overigens staan de stieren waarbij recent reacties zijn geplaatst bovenaan.

- als u stieren zoekt via de Internationale Fokkerijgids en binnen de pagina Stierdetail klikt op de button ‘Uw ervaringen’, dan komt u vanzelf bij het topic over deze stier terecht in Veeteeltforum

- bij sommige gebruikers valt de webpagina iets groter uit dan het beeldscherm. De oplossing hiervoor is het wegklikken van een van de werkbalken. Dat kan met de functietoets F11. Door opnieuw F11 te gebruiken komen de werkbalken weer in beeld.

Tenslotte:
kies als u reageert voor een opbouwende instelling: het doel van het verzamelen van ervaringen (of het nu via tekst of via foto’s is) is om elkaar van praktisch advies te voorzien bij eventuele inzet van de betreffende stier.
Avatar gebruiker
Sjaak
Technisch beheer
 
Berichten: 24
Woonplaats: Doesburg

Keer terug naar Fokstieren

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten